k-1andorra.com
k-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.com

Activitats

L’escola d’arts marcials i esports de contacte K-1 Andorra, ofereix les següents activitats dirigides pels seus respectius entrenadors titulats.

Més enllà de les clases dirigides, s’ofereix també el servei d’entrenador personal (Personal trainer) i la possibilitat d’entrenament lliure ja que la sala i el material es troben a disposició dels socis.

k-1andorra.com

El Kick Boxing és un esport de contacte d'origen japonès, en el qual es barregen les tècniques de lluita o combat de la boxa, karate i muay thai. És similar a aquest últim sistema de lluita però els cops amb el colze, genoll, així com el grappling no estan permesos. El Kick Boxing es pot definir com un esport marcial d'atac i defensa en el qual s'usen els punys i les cames i que és una evolució dels sistemes de lluita que hem esmentat. Va sorgir en els anys 60 i ho va fer a cavall entre Tailàndia i Japó. Un jove japonès practicant de karate Kyokushinkai va ser el que va iniciar els orígens del Kick Boxing. En sentir atracció pel Muay Thai, decideix aprendre i viatja a Tailàndia per enriquir d'aquest art marcial ancestral. El jove en qüestió respon al nom de Kenji Kurosaki. El karate Kyokushinkai permet el contacte ple, amb excepció dels punys a la cara. Després del seu viatge a Tailàndia, Kenji barreja el Kyokushinkai amb el Muay Thai, trenca més tard amb el seu mestre i inicia un nou camí al que va cridar Shin Kakuto Jitsu. Va fundar el llegendari Mejiro Gym, escola pionera al Japó d'aquest sistema de lluita o esport de contacte.

Horaris
k-1andorra.com

El K-1 és un esport de combat que combina tècniques que provenen de diversos esports com Muay Thai, Karate, Kick Boxing i Boxa entre altres disciplines. El K-1 va ser creat per Kazuyoshi Ishii qui en 1980 va formar l'organització Seidokaikan Karate a la ciutat d'Osaka. La Seidokaikan Karate organitzar nombrosos combats contra altres escoles d'arts marcials usant les regles del Kick Boxing però afegint el cop de genoll. El 1993, Kazuyoshi Ishii funda l'organització K-1 i en aquest mateix any se celebra el K-1 Grand Prix a l'estadi Yoyogui. L'organització del K-1 està actualment encapçalada pel "Fighting and Entertainment Group" (FEG) de Japó, i l'esdeveniment més important és el K-¡World Grand Prix. Actualment aquest esdeveniment és el més important del món de les arts marcials i compta amb innombrables seguidors a tot arreu del món.

Horaris
k-1andorra.com

El Muay Thai és un esport de contacte i un art marcial. La seva accepció d'esport de contacte i espectacle d'entreteniment és la forma actual d'entendre aquesta activitat. El Muay Thai s'ha convertit en un símbol nacional de la història i la identitat del regne de Tailàndia. Les seves arrels estan en el Muay Born, variant tradicional i art marcial al seu torn. En l'actualitat aquesta disciplina complementa al Muay Thai. Nascut a Siam, conegut actualment com Tailàndia. L'antiga capital d'aquest regne (1238-1408) es trobava situada a Sukhotai. En trobar permanentment en guerra contra els regnes veïns com els de Birmània i Cambodja, la ciutat es va veure obligada a desenvolupar les habilitats dels seus soldats en el maneig de llances, espases, ia utilitzar wl cos com una arma més en situacions de combat a curta distància. Tècniques com les puntades, cops amb el puny, genolls, barbs, colzes i certes maneres d'enderrocar l'adversari, van ser desenvolupades en aquest llavors. Durant aquest període, el Muay Thai era considerat com un art essencial, i part necessària en el currículum real per poder aspirar al tron. Durant els segles següents, l'art va continuar evolucionant, però no va ser fins al regnat del Rei Narai (1604-1690), caracteritzat per ser un període de pau, quan es va convertir en esport professional. Les baralles s'efectuaven en un espai delimitat, consistent en una corda sobre el pis formant un quadre que indicava l'àrea de combat. Les regles eren simples: barallar fins que només un quedés dempeus, o bé, que un dels combatents es rendís. No hi havia limitacions quant a pes, alçada o edat. Els llogarets competien entre si i s'efectuaven apostes. En 1774, Angwa, el rei dels burmesos, va voler fer una celebració per a la gran pagoda de Ragoon. Aquesta celebració va incloure la boxa i es van dur a boxejadors thai per enfrontar-se als boxadors del regne. En el dia 17 de Març d'aquell any, Nhai Khanomton, un presoner de guerra capturat per l'exèrcit enemic va combatre i va derrotar successivament, i sense cap descans entre baralla i baralla, a 10 boxadors del rei Angwa. Era la primera vegada que el Muay Thai s'utilitzava en una competició fora de Tailàndia. Per aquesta fita, Nai Khanomton ser honrat amb el títol "Pare del Muay Thai" i el dia 17 de Març és conegut fins avui com "Dia del Muay Thai".

Horaris
k-1andorra.com

La boxa és un esport de contacte en el qual dos contrincants lluiten utilitzant únicament els seus punys amb guants, colpejant el seu adversari de la cintura cap amunt, dins un quadrilàter especialment dissenyat per a aquest fi, en breus seqüències de lluita anomenades assalts i d'acord a un precís reglament. D'una manera més general, boxa o pugilat es refereixen a un ampli gènere d'esports de contacte en els quals dos adversaris s'enfronten en lluita utilitzant els punys, de manera exclusiva o no, diferenciant i segons les seves regles entre boxa anglès o boxa pròpiament dit , boxa francesa o savate, boxa xinès o boxa shaolin, Kick Boxing o boxa japonès, Muay Thai o boxa tailandesa. Cal mencionar que en aquestes últimes disciplines també s'utilitzen les cames per colpejar i cadascuna d'elles compta amb el seu propi reglament.

La primera codificació de les normes que regulen les trobades de boxa es remunta a 1743. No obstant això, les regles encara vigents van ser establertes el 1889 pel marquès de Queensberry qui, entre altres coses, va introduir l'ús dels guants. Tradicionalment ha estat considerada com una pràctica esportiva exclusivament masculina, afectada legal i culturalment per prejudicis de gènere. El reconeixement dels drets de les dones i els avenços en la lluita contra la discriminació, han permès que en les últimes dècades es registrés un auge de la boxa femení.

La boxa és un esport olímpic i té un important nombre de seguidors i practicants a tot el món.

Horaris
k-1andorra.com

EFAR (Entreno Funcional)

Horaris

 

Noticias4 de Marzo

Master Clase de Boxeo

Ver más
20 de Febrero

Curso de Kick Boxing K-1

Ver más
Ver todas