k-1andorra.com
k-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.comk-1andorra.com

Personal Trainer

Un entrenador personal és un professional que s'ocupa de l'ensenyament i prescripció d'exercicis físics.

"Un Personal Trainer (entrenador personal) és un professional, capacitat per atendre els interessos i necessitats d'un usuari o atleta dins del principi màxim de “la individualitat psico-biològica”; qui prepara per a aquest un entrenament personalitzat que anirà en la cerca de satisfaccions que van des d'una gran salut i millor qualitat de vida, fins a l'assoliment d'un alt rendiment físic.

Amb un Personal Trainer, es compta amb la possibilitat d'escollir els dies d'entrenament, amb flexibilitat en els horaris i variació en les activitats, planificades i adaptades a la seva mesura, amb mètodes d'entrenaments generals i específics, passant per diferents etapes en les quals es podrà revisar i readaptar els seus progressos. És realment una gran idea apropar-se a l'exercització física de la mà d'un Personal Trainer perquè et garanteix un servei segur, eficaç i eficient, que t'allunya del descoratjament i el fracàs, reduint el risc de lesions i maximitzant la condició física.

L'entrenador personal analitza la condició física dels seus clients a partir de test d'aptitud física, pacta les metes tant de millora de la condició física com de la salut en un marc temporal, on es valorés els resultats obtinguts a partir de l'entrenament i les pautes nutricionals seguides. Per aconseguir les metes l'entrenador personal dissenya un programa d'entrenament adaptat a la condició física i els objectius que desitja aconseguir el client.

Els entrenadors personals qualificats han de conèixer els límits de la seva pròpia especialització, de manera que si un instructor sospita que un dels seus clients té una dolència que podria fer desaconsellable un programa d'exercicis, haurà de derivar al professional adequat per tractar el seu problema.

Un entrenador personal pot estar especialitzat en diferents àrees de l'educació física, tals com musculació, arts marcials, esports de contacte, entreno funcional o la rehabilitació múscul-esquelètica o cardíaca.

Contacta amb nosaltres i beneficia't dels entrenaments personals adaptats a les teves necessitats, ja siguis un perfil de salut: pèrdua de pes, correcció postural, guanyar elasticitat…. un perfil esportiu: millorar en el teu esport, tonificar musculació, augment de massa muscular…o un perfil competitiu: guanyar competicions, millorar la teva marca personal, millorar els teus atributs físics, etc.

Noticias4 de Marzo

Master Clase de Boxeo

Ver más
20 de Febrero

Curso de Kick Boxing K-1

Ver más
Ver todas